За нас


Bee Diaper Cakes Ltd. се основава лятото през 2015година. Притежава и управлява от дъщеря и майка в България, София.

Вярваме, че бизнес срещите могат да се провеждат най-добре при покупки на пазар или във фризьорския салон и че от членовете на семейството стават най-добрите колеги!


През последните пет години, Bee Diaper Cakes разнообразяваме и подобряваме начина, по който да подарите бебешки подаръци с хубава и фантастична концепция.


Достъпни и невороятни подаръци за любимите ни нови и сегашни клиенти, които не правят компромиси със стил, практичност и качество.
Дали да подарите вече съществуващ модел, който сте си харесали на снимките ни, като добра възможност? Или имате идея за създаване на персонализиран подарък съобразен с интериорния дизайн на бебешката стая? Или с предпочитаната цветова гама на родителите? 


Това е нашата цел да направим процеса супер удобен за Вас.

От приемането на поръчката до предоставянето на прекрасния подарък, който достига с вълнуващо послание до получателя си и носи невероятното от Вас усещане за топлина, грижи и най-вече, че близките ви се чувстват обичани.


Защо?

Да, обичаме бебетата. Смятаме, че заслужават само най-добрите продукти от доверени марки. Ние също държим да сме в полза и нужда и на младите родители и близките, които ги обичат и допринасяме да се насладите на бебешките поводи и празниците!

На първо място, с ръчно изработени подаръци, които изглеждат фантастично, когато ги отворите и подарите, и второ, когато родителите ги разглобят за да ги използват всеки ден и така запазват спомените и емоциите за Вас с месеци и години. Запачетани на чудесните семейни бебешки снимки или фотосесии, остават завинаги най-красивите чувства и емоции, които сте им подарили.


И най-вече, че не е нужно да се притеснявате за важните неща като памперси, одеяла, дрешки, играчки и др.

Това са торти от памеперси, готови за парти!


    За нас е привилегия да изработим за вас прекрасен подарък!
    Защото обичаме бебетата!