Изработка, достaвки и политика

Добре дошли скъпи приятели,


Имате въпрос или два?
Това е мястото, където правим всичко възможно да Ви отговорим! По-долу ще намерите подробности за нашата фирма, нашите продукти, нашите правила за плащане и доставка и др.
Ако търсите най-добрите бебешки подаръци или просто искате да поздравите или  имате очарователни снимки от бебешкото парти и искате и Вие да ни изпратите (да, моля ви!), Изпратете ни на имейл support@beediapercakes.com  или се свържете с нас по телефона!


За нашите продукти


Използваеми ли са артикулите в бебешките подаръци?
Горди сме да кажем, че всички артикули са 100% използваеми след като се разопаковат. При изработката не са използвани лепила, телбод или тигели от шевна машина. Това прави подаръците практични и лесни за употреба. Препоръчваме да се изперат  всички одеала и кърпи преди първото използване с обичайните перилни препарати, като напомняме текстила и бебешките дрешки да сотирате отделно от всички останали дрехи и да разпределите по цветовете. Вие всъщност знаете какво да направите по нататък. :)


Мога ли да направя торта по поръчка?

Радвам се, че попитахте. Отговорът е "да"! Продуктите, отбелязани като "Изработени по поръчка", се изработват след финализиране на поръчката ви. Просто ни оставете искане за Вашите предпочитания за цвят или стил в секцията "Бележки към продавача" при плащане и ние ще го направим.
Когато разглеждате страницата ни с подаръците които предлагаме и се влюбите в модела, в използваните цветове на елементите, украсата и артикулите, точно както са на снимката и ни уведомите, че искате същата, ще направим всичко възможно да го пресъздадем за вас. В секцията "Добавете коментар по поръчката" напишете името на бебчето или ако не го знаете може да оставите първата му буквичка, която искате да поставим отпред на тортата.
Ако не добавите допълнително желание ще приложим нашата креативност и идеи, за да създадем поръчката за Вас въз основа на моментната наличност на артикулите.


Мога ли да включа картичка с поръчката си?
Разбира се, че това не е необходимо! Като комплимент и подарък за Вас ние прилагаме картичка на всеки свой клиент на когото изпращаме, и обичаме да добавяме персонализирани сладки бележки. Ако искате да напишем Вашето красиво пожелание към получателя на картичката, просто го включете в полето "Бележки към продавача" преди финализиране на поръчката. Не забравяйте да добавите имената си, така че получателят да знае на кого да благодари за подаръка!


Плащания
Приемаме парични преводи по сметка на фирмата или плащане автоматично от Вашата карта с която поръчате. Моля, обърнете внимание дали имате налична сума преди покупката.
Предварителен паричен превод може да направите в близкия офис на Еконт. При поръчка и купуване с карта онлайн сумата трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след подаването на поръчката. Поръчката ще бъде обработена, след като средствата са постъпили във фирмената сметка.


Доставки


Как става доставката?
Всеки продукт на Bee Diaper Cakes Ltd. се опакова внимателно с нови опаковъчни материали, за да се гарантира, че ще пристигне безопасно. В безплатната доставка е включена и застраховката по време на транспортиране.
След като продукта напусне нашите ръце и се приеме от куриера, той е буквално извън нашите ръце.
За редките случаи, при които пакет е върнат на нас като непотърсен, с несъответсващи име и телефон на получателя на поръчката или други извънредни ситуации, ще Ви уведомим незабавно. Ние ще се погрижим продукта да бъде изпратен отново или ще Ви бъде възстановена сумата на продъкта (без да се включват разходите за доставка).


Кога ще получа поръчката си?
Готовите за изпращане пратки се обработват и доставят на куриера съобразно кога е получена поръчката, а това е в рамките на три работни дни или по-малко. Продуктите "Изработени по поръчка" се изработват и доставят в рамките на пет до шест работни дни от подаването на поръчката.
В секцията "Бележки към продавача" отбележете датата на която искате да се достави пратката в зависимост от датата на бебешкото парти. Не забравяйте да ни напишете датата на партито, за да можем да ви го доставим няколко дни по рано, за да имате достатъчно време за да се подготвите!


Мога ли да направя спешна поръчка?
Ако наближава датата на събитието, моля, свържете с нас на телефон 0888940305 или ни пишете на имейл support@beediapercakes.com Ще направим всичко възможно, за да се погрижим за вас!


Можете ли да изпратите поръчката ми като подарък?
Да! Всички наши торти от памперси пристигат красиво обвити в целофан с  подарък от нас картичка. Ако ние доставим подаръка на получателя, не забравяйте да ни предоставите красивите си пожелания за бебчето и неговите родители, придружени с адрес, телефон и име на получателя. Не забравяйте да напишете и от кого са пожеланията. Ние ще надпишем картичката от Ваше име и ще се уверим, че отива на правилния адрес за доставка. По този начин Вие се възползвате да поднесете своята обич независимо на кой континет се намирате и в коя държава живеете извън родината или населеното място на бебчето!


Може ли да ми изпратите фактура?
При всяка поръчка освен касова бележка можем да Ви подготвим и фактура, която ще бъде прикрепена към товарителницата при изпращането на пратката по куриера.
В секция "Бележки към продавача" молим, да ни посочете данните си за фактурата! 
При възникнали други въпроси се свържете с нас и ние с радост ще Ви отговорим и съдействаме.