Нагоре, високо нагоре! Нашия горещ въздушен балон с жълти панделки  е 100% сигурно, че е един невероятен подарък за бебешко момичешко парти. Балона изглежда перфектно като централен елемент на масата около лакомства, сандвичи, сладкиши или за предстоящата фотосесия след което майката и бебчето могат всъщност да използват всичко с огромно удоволствие!


Съставки:


1 бебешко одеало тип пелена /квадратно/;

3 кърпи за баня;

1 чифт ръкавички или терлички;

1 ръчно изработен балон с "горещ" въздух;

1 мекичък мечо;

Приблизително 30 памперса на Памперс, размер 2** За различните размери на памперси броят им може да варира в зависимост от дизайна на тортата, но ще е равен на стойността **Обичаме да правим възможно най-лесно предаването на подаръка на получателя. Можем да се срещнем лично и да ви я предадем или ако искате да изпратим Бебешката торта директно на вратата на получателя от ваше име, просто ни оставете съобщение в секция "Бележки към продавача" ,  със съответните дата за доставка, точен адрес на доставката, телефонен номер и име на получателя както и кратък текст, който да добавим в картичката, която сме предвидили да подарим от Ваше име. Не забравяйте да напишете отдолу от кого е подаръка, за да може получателя да знае на кого да се обади и да благодари след получаването на изненадата ви. Ние ще се уверим, че подаръка пристига до получателя си в безупречен вид на точната дата!


Размери:


Приблизително 100 см. височина и около 110 см. обоколка в най-широката си част.


При изработката на тортата и сглобяването не се използват токсични лепила, тиксо или или шевна машина и не е нарушена целоста на памперсите и останалите елементи.

Всички артикули са гарантирано 100% използваеми след разглобяване - просто не забравяйте да си направите много снимки преди това! :)


Всички наши продукти са предварително подбрани като качество и ние използваме само чисти и здрави материали.


Специална забележка за доставката:


Тортите от памперси се изработват и се доставят в зависимост от датата която ни напишете, преди партито което ви предстои, а не в датата на поръчката. Не забравяйте да ни напишете името на бебчето, датата му на раждане за да предвидим неговия размер на памперсите и датата на доставката, когато поръчвате, за да можем да ви го доставим с достатъчно време без да се притеснявате в последния момент! Ако поръчвате торта за фирмено парти или презентация в тематична цветова гама, не забравяйте да ни дадете 1 ден предварително време за изработката.


Създаваме поръчки, които да съответстват на десетки теми подходящи с интериора на детска стая. За всички подробности относно доставката, поръчките на подаръци, вижте на страницата ни  http://beediapercakes.com/index.php?route=information/information&information_id=6

Имаме всички отговори за които имате въпроси!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Балон с кош с жълти панделки

  • Модел: Балон с кош с жълти панделки
  • Наличност: В наличност
  • 100.00 лв.

  • без ДДС: 100.00 лв.

Подобни продукти

Балон с кош с розови панделки

Балон с кош с розови панделки

Нагоре, високо нагоре! Нашия горещ въздушен балон с розови панделки  е 100% сигурно, че е един ..

100.00 лв. без ДДС: 100.00 лв.

Балон с кош със зелени панделки

Балон с кош със зелени панделки

Нагоре, високо нагоре! Нашия горещ въздушен балон със зелени панделки  е 100% сигурно, че е еди..

100.00 лв. без ДДС: 100.00 лв.