Изненадайте майката, момичетата и гостите на предстоящия ви бебешки празник с нашата прелестна мечешко - флорална триетажна синя торта от памперси, която е украсена с най-красивите големи цветя, мечета и балони! И кой може да забрави най-добрата и значима част - памперсите?! :) Младото семейство ще получат около 65 броя памперси (които те никога не могат да бъдат достатъчни)!


Състав на тортата:

Висококачествени памперси на "Памперс - Премиум кеър";

2 памучни бебешки пелени;

1 поларено голямо одеало;

5 памучни бебешки кърпи за баня;

2 чифта памучни ръкавички;

2 плюшени мечета ; Моля, обърнете внимание, че малките детайли може да варират в цветовете в зависимост от наличността на артикулите, но не се притеснявайте и те ще  бъдат също толкова сладки! :)


Обичаме да правим възможно най-лесно предаването на подаръка на получателя. Можем да се срещнем лично и да ви я предадем или ако искате да изпратим Бебешката торта директно на вратата на получателя от ваше име, просто ни оставете съобщение в секция "Бележки към продавача" ,  със съответния точен адрес за доставка, както и кратък текст, който да добавим в картичката, която сме предвидили да подарим от Ваше име. Не забравяйте да напишете отдолу от кого е подаръка, за да може получателя да знае на кого да се обади и да благодари след получаването на изненадата ви. Ние ще се уверим, че подаръка пристига до получателя си в безупречен вид!


Размери:


Приблизително 80 височина и 110см. обоколка в най-широката си част.


При изработката на тортата и сглобяването не се използват, карфици, токсични лепила, тиксо или или шевна машина и не е нарушена целоста на елементите .

Всички артикули са гарантирано 100% използваеми след разглобяване - просто не забравяйте да си направите снимки преди това! :)


Всички наши продукти са предварително подбрани като качество и ние използваме само чисти и здрави материали.


Специална забележка за доставката:


Тортите от памперси се изработват и се доставят в зависимост от датата която ни напишете, преди партито което ви предстои, а не в датата на поръчката. Не забравяйте да ни напишете името на бебчето, датата му на раждане за да предвидим неговия размер на памперсите и датата на доставка, когато поръчвате, за да можем да ви го доставим с достатъчно време без да се притеснявате в последния момент! Ако поръчвате торта за фирмено парти или презентация в тематична цветова гама, не забравяйте да ни поръчате поне две седмици предварително.


Създаваме поръчки, които да съответстват на десетки теми подходящи с интериора на детска стая. За всички подробности относно доставката, поръчките на подаръци, отидете на страницата ни  http://beediapercakes.com/index.php?route=information/information&information_id=6

Имаме всички отговори за които имате въпроси!


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Триетажна торта от памперси с мечета подходяща за близнаци

  • Модел: Триетажна с мечета и балони за близнаци
  • Наличност: В наличност
  • 220.00 лв.

  • без ДДС: 220.00 лв.